Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Bijbelkiosk Hoeksche Waard Oud-Beijerland

shop

Bijbelkiosk Hoeksche Waard is een stichting zonder winstoogmerk. Ons doel is een ontmoetingsplaats te zijn voor mensen die op zoek zijn naar de Heere God en de Heere Jezus. Wij willen een breed aanbod van materialen - vanuit christelijke optiek – beschikbaar hebben én houden. De medewerkers van de Bijbelkiosk zijn allemaal vrijwilligers en komen uit verschillende kerken uit de Hoeksche Waard.

Bijbelkiosk Hoeksche Waard "uw" Christelijke muziek- en boekhandel is een sfeervolle winkel, waar niet alleen Bijbels, maar ook christelijke romans, thrillers, studieboeken, dagboeken, cadeauboeken, kinderboeken, muziekboeken, tijdschriften en wenskaarten worden verkocht. Natuurlijk is er ook een uitgebreide collectie Cd's en Dvd's, voor jong en oud.

Wij staan klaar om u te helpen met het zoeken naar een leuk cadeau. Wekelijks komen er nieuwe artikelen binnen, en als een artikel niet op voorraad is bestellen wij dat graag voor u.
Met uw aankopen ondersteunt u ons werk.

U bent van harte welkom, ook voor een goed gesprek. Voor de allerkleinsten staat er een doos speelgoed, zodat u op uw gemak rond kunt kijken.

lborbo


lonreon